Curs „Consolidarea controlului TB prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB”, adresat medicilor de familie

Stimată Doamnă / Stimate Domnule Doctor,    

 Avem plăcerea să vă invităm la cursul „Consolidarea controlului TB prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB”, adresat medicilor de familie, desfășurat în perioada 2-11 decembrie 2020.

Cursurile vor avea loc în mediul online, conform cerințelor CMR, vor fi gratuite, creditate cu 18 puncte EMC și susținute de cei mai buni formatori, medici pneumologi și profesioniști din domeniul pneumoftiziologiei.

Pentru a vă rezerva locul, vă rugăm să ne trimiteți, cât mai curând posibil, pe adresa cursuri48@cpss.ro:

  • copie CI (scanată sau fotografiată lizibil)
  • copie Diplomă de licență (scanată sau fotografiată lizibil)
  • copie semnată și ștampilată după actul adițional în vigoare la contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate
  • numele și adresa cabinetului medical în cadrul căruia vă desfășurați activitatea
  • codul CUIM (codul unic de identificare al medicului), care se găseşte pe certificatul de membru CMR
  • acest mesaj scris în corpul email-ului: „Sunt de acord cu privire la utilizarea și prelucrarea datelor mele cu caracter personal pe care le-am atașat acestui mail, în scopul înscrierii la cursul online 
    urmând ca noi să facem înscrierea și pregătirea documentelor dumneavoastră!

 

Tematica de curs

 

  🔒    Politica GDPR:

Vă reamintim că aceste cursuri sunt organizate în cadrul proiectului „Consolidarea controlului TB prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB”, implementat de Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” în parteneriat cu Fundația Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate. Prin trimiterea documentelor menționate mai sus, vă exprimați consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale, acestea fiind utilizate strict pentru înscrierea dvs. la cursurile online organizate. Aceste date nu vor fi comunicate către niciun terț, excepție făcând doar instituțiile/autoritățile publice, conform prevederilor legale în vigoare. Documentele cu datele personale vor fi păstrate doar în cazul în care veți finaliza înscrierea la curs.

 

Pentru orice informații suplimentare, ne puteți contacta oricând (Ileana Costache – Coordonator regional – 0720720541; cursuri48@cpss.ro).

Așteptăm documentele dvs. și vă dorim o zi bună în continuare!

Echipa Proiectului