Proiect ROCCAS – Curs gratuit 28-29 Iulie 2022 – Ghermănești/Snagov

Stimați colegi,

 

Vă transmitem acest mesaj împreună cu invitația de a vă alătura proiectului ROCCAS, în cadrul căruia ne propunem dezvoltarea și implementarea la nivel național a cadrului organizatoric necesar inițierii și screeningului în cancerul colorectal.

Proiectul vizează creșterea numărului de persoane care beneficiază de programe de sănătate și de servicii orientate către prevenție, depistare precoce (screening), diagnostic și tratament al cancerului colorectal prin:

Elaborarea metodologiei de screening în CCR și stabilirea strategiei de screening la nivel național

Desfășurarea unor activitati inovatoare de formare destinate medicilor de familie și medicilor specialiști gastroenterologi

Dezvoltarea de competențe specifice de către medicii de familie și specialiștii gastroenterologi în evaluarea și interpretarea riscului populational de CCR și administrarea si interpretarea unui rezultat a testului FIT

În cadrul proiectului vor fi desfășurate activități de formare pentru un număr de 550 de specialiști la nivel național, acesta fiind grupul țintă al proiectului și specialiștii care vor pune bazele screeningului CCR în Romănia.

Cursurile se vor desfășura pe o perioadă de două zile, vor avea o componentă teoretică și o componentă practică și vor fi susținute de cei mai buni specialiști în domeniu la nivel național, experți cooptați în cadrul proiectului ROCCAS. 

Cursurile sunt gratuite și beneficiază de 12 credite EMC. 

Pentru medicii de familie din Regiunea Bucuresti Ilfov cursul de formare va fi organizat in perioada 28 – 29 iulie 2022, in format fizic fata in fata la DREAMS SNAGOV, Șoseaua Ghermănești Nr. 18, 077170, Ghermăneşti.

 

In vederea inscrierii la curs va rugam sa ne transmiteti urmatoarele documente prin mail la adresa: inscrieri.roccas@gmail.com

– Copie Contract Casa de Asigurari, valabil in cursul lunii Iulie 2022

– Copie Aviz Colegiul Medicilor, valabil in anul 2022

– Copie CUI Cabinet

– Copie Carte de identitate

De asemenea, va atasam trei documente pe care va rugam sa le completati si sa ni le transmiteti scanate pe e-mail, la aceeasi adresa: inscrieri.roccas@gmail.com.

Cerere-inscriere-curs.pdf

Declaratie-de-consimtamant.pdf

Declaratie-dubla-finantare.pdf

Va incurajam sa semnati documentele cu semnatura electronica si in masura in care este posibil sa transmiteti toate documentele intr-un singur mesaj.

 

Pentru mai multe informatii referitoare la curs ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

Andrei Voicu: 0730360848

Elena Sabou: 0724401277

Roda Nita: 0723391945

 

Institutul Clinic Fundeni

 

Proiect ROCCAS – Dezvoltarea si implementarea la nivel national a cadrului organizatoric necesar initierii screeningului in cancerul colorectal