Conferinţa “ZILELE CARDIOLOGIEI CRAIOVENE” 19-20 mai 2022

CONFERINTA
“ZILELE CARDIOLOGIEI CRAIOVENE”
19-20 mai 2022

Stimati colegi,

Avem placerea de a va anunta ca va puteți înscrie pentru conferinta din 19-20 mai.
Accesand site-ul nostru: http://craiovacardio.org , va puteți înscrie, puteți consulta programul, lectorii și celelalte informații legate de conferință.

Va multumim si va așteptăm

SITE:
http://www.craiovacardio.org

Inscriere, Program, Lectori si informatii
După luni de izolare și comunicări virtuale, este privilegiul meu, ca în numele organizatorilor, să vă invit la o întâlnire colegiala în care sa ne putem vedea și să facem schimb de idei și experiențe. Prilejul de este oferit de prima ediție a “Zilelor Cardiologiei Craiovene” care se va desfășura în perioada 19-20 mai 2022 în Aula Magna a UMF Craiova.

Vă așteptăm cu drag pentru un eveniment, care pe lângă cele 12 EMC, oferă un program științific bogat în informații noi, dar și numeroase cazuri clinice care credem că pot fi un ajutor în activitatea medicală curentă. Vom audia remarcabile personalități medicale din țară și străinătate, dar și tineri entuziaști, competenți, care ne vor introduce în domenii noi ale cardiologiei.

Este și ocazia de a ne cunoaște, de a stabili și reînnoi relații de colaborare pentru viitor, de a face planuri și proiecte.

Vă așteptăm cu drag,
Prof. Univ. Dr. Militaru Constantin